Neem rustig de tijd om uw gegevens in te vullen. Wilt u even pauze nemen? Dan kunt u uw gegevens opslaan. Dan kunt u later verder gaan.

Hoe slaat u uw gegevens op?

• Onderaan de pagina ziet u ‘Later verder gaan’. Klik daarop.
  • Dan kunt u uw e-mailadres invullen
  • Dan klikt u op de knop ‘Stuur mij het concept’
  • U ontvangt een e-mail met een link naar uw aanvraag

Goed om te weten

Doet u 15 minuten niets? Dan wordt het scherm automatisch afgesloten. U verliest dan de gegevens die u hebt ingevuld. Daarom is het slim om uw gegevens af en toe op te slaan. Daarna kunt u verder met invullen.