Menu

Informatie voor partners

Werkt u bij het Centrum Seksueel Geweld, de politie, Slachtofferhulp Nederland of in de sportwereld? Mogelijk heeft u dan veel contact met slachtoffers van geweldsmisdrijven. Het Schadefonds biedt slachtoffers een eenmalige tegemoetkoming. Bekijk op deze pagina hoe u zelf slachtoffers verder kunt helpen.
Twee mannen bekijken samen een webpagina op de laptop

Centrum Seksueel Geweld

Sommige slachtoffers van seksueel geweld kunnen bij ons terecht voor een financiële tegemoetkoming. Anderen maken (ook) aanspraak op de tijdelijke vergoeding van het eigen risico.

Partnerpagina Centrum Seksueel Geweld

Politie

De politie wijst slachtoffers steeds actiever op hun rechten. Wilt u weten wat het Schadefonds precies kan betekenen en welke slachtoffers in aanmerking komen? Bekijk dan de pagina voor politie-medewerkers.

Partnerpagina politie

Slachtofferhulp Nederland

Als medewerker van Slachtofferhulp Nederland bent u waarschijnlijk al goed bekend met ons werk. Op de speciale pagina voor Slachtofferhulp Nederland vindt u verdiepende informatie en een link naar het nieuwe magazine.

Partnerpagina Slachtofferhulp Nederland

Sport

Geweld komt helaas overal voor, ook in de sportsector. Voor professionals binnen de sport is het belangrijk dat zij slachtoffers naar de juiste kanalen kunnen doorverwijzen. Het Schadefonds is een van die kanalen.

Partnerpagina sport