Menu

Als uw letsel erger blijkt te zijn of erger is geworden nadat u een beslissing van ons heeft gehad op uw aanvraag, kunt u een aanvullende aanvraag indienen.

Voor een aanvullende aanvraag hebben wij wel medische stukken nodig waarin staat dat het letsel erger is dan waarmee wij rekening hebben gehouden in onze beslissing. Wij bekijken dan of u alsnog een hogere uitkering van ons krijgt. Hierover krijgt u een beslissing van ons. Als wij vinden dat uw letsel inderdaad erger is en hierbij een hogere uitkering past, dan krijgt u het verschil tussen de twee bedragen gestort op uw rekening.

Twee voorbeelden van een situatie waarvoor u een aanvullende aanvraag kunt doen:

  • U bent uiteindelijk veel langer in behandeling geweest voor uw psychische klachten dan waar wij rekening mee hielden in onze beslissing.
  • Uw lichamelijk letsel blijkt toch erger te zijn dan waar wij rekening mee hielden in onze beslissing. Voorbeeld: u kreeg een wortelkanaalbehandeling en er werd een verloren tand teruggeplaatst. Later (na onze beslissing) blijkt dat de tand dood is en deze moet alsnog getrokken worden.

U kunt een aanvullende aanvraag per post of digitaal indienen. Het formulier kunt u hier vinden.