Bent u een medewerker van Slachtofferhulp Nederland, een advocaat of een andere professionele rechtsbijstandsverlener? Dan kunt u het slachtoffer helpen met het indienen van een bezwaarschrift. Ook kunt u als gemachtigde optreden in de bezwaarprocedure. In dit geval geeft de aanvrager dit aan in het bezwaarschrift.

Voor het behandelen van het bezwaarschrift hebben wij een goede onderbouwing nodig waarom de aanvrager het niet eens is met de beslissing.

U kunt een bezwaarschrift indienen per post, via e-mail of via Zivver (beveiligde e-mail) indienen: meer informatie bezwaar, herziening en aanvullende aanvraag.

Zo dient u een bezwaar in met Zivver

• Klik op de knop E-mail via Zivver.
  • Vul uw naam en e-mailadres in en klik op Volgende.
  • Vul in het volgende scherm het e-mailadres bezwaar@schadefonds.nl in en het onderwerp.
  • Klik op Uitwisseling starten
  • U ontvangt een e-mail met Zivver als afzender. Daarna kunt u berichten versturen, eventueel met bijlagen.

Bezwaar indienen met Zivver

• Klik op de knop E-mail via Zivver.
  • Vul in het scherm uw naam en e-mailadres in en klik op ‘volgende’.
  • Vul in het volgende scherm het e-mailadres: bezwaar@schadefonds.nl in en het onderwerp. Klik dan op ‘uitwisseling starten’
  • U ontvangt een e-mail met Zivver als afzender. Daarna kunt u berichten versturen, eventueel met bijlagen.

E-mail via Zivver