U kunt op twee manieren uw aanvraag indienen: online of per post. Onderaan deze pagina kunt u het juiste formulier selecteren.

Uw aanvraag start hier

Iedere aanvraag vraagt om een eigen behandeling. Daarom is het voor ons goed om te weten met wie we te maken hebben en waarom u een aanvraag doet. Selecteer eerst de aanleiding en volg daarna de keuzemogelijkheden.

Kies hoe u wilt aanvragen

U kunt het formulier (slachtoffer van een geweldsmisdrijf) snel een eenvoudig invullen met DigiD. Maar U kunt het ook aanvraagformulier downloaden, digitaal invullen en dan printen, of eerst printen en met de pen invullen. Hierna stuurt u het aan ons per post.

Invultips vindt u hier.

Kunt u het formulier niet printen? Neem contact met ons op, dan sturen wij u dit binnen vijf werkdagen toe.

Logo DigiD
Login met DigiD
Of download het formulier

03. Kies hoe u wilt aanvragen

U kunt het formulier (slachtoffer van mensenhandel) snel een eenvoudig invullen met DigiD. Maar U kunt het ook aanvraagformulier downloaden, digitaal invullen en dan printen, of eerst printen en met de pen invullen. Hierna stuurt u het aan ons per post.

Logo DigiD
Login met DigiD
Of download het aanvraagformulier slachtoffer mensenhandel hier

04. Kies hoe u wilt aanvragen

U kunt het formulier (nabestaande van een geweldsmisdrijf) snel een eenvoudig invullen met DigiD. Maar U kunt het ook aanvraagformulier downloaden, digitaal invullen en dan printen, of eerst printen en met de pen invullen. Hierna stuurt u het aan ons per post.

Logo DigiD
Login met DigiD en vul het formulier in
Of download het aanvraagformulier nabestaande van een geweldsmisdrijf hier

05. Kies hoe u wilt aanvragen

U kunt het formulier (nabestaande dood door schuld) snel een eenvoudig invullen met DigiD. Maar U kunt het ook aanvraagformulier downloaden, digitaal invullen en dan printen, of eerst printen en met de pen invullen. Hierna stuurt u het aan ons per post.

Logo DigiD
Login met DigiD en vul het formulier in
Of download het aanvraagformulier nabestaande dood door schuld hier

06. Kies hoe u wilt aanvragen

U kunt het formulier (NAASTE van slachtoffer met ernstig en blijvend letsel) snel een eenvoudig invullen met DigiD. Maar U kunt het ook aanvraagformulier downloaden, digitaal invullen en dan printen, of eerst printen en met de pen invullen. Hierna stuurt u het aan ons per post.

Logo DigiD
Login met DigiD en vul het formulier in
Of download het aanvraagformulier NAASTE van slachtoffer met ernstig en blijvend letsel hier

06. Kies hoe u wilt aanvragen

U kunt het formulier (aanvraag subsidie na woning- of bedrijfsoverval) snel een eenvoudig invullen met DigiD. Maar U kunt het ook aanvraagformulier downloaden, digitaal invullen en dan printen, of eerst printen en met de pen invullen. Hierna stuurt u het aan ons per post.

Logo DigiD
Login met DigiD en vul het formulier in
Of download het Aanvraag subsidie na woning- of bedrijfsoverval hier