Menu

Openstaande vacatures

Adviseur communicatie en voorlichting
Wil jij bijdragen aan een goede samenwerking met de vaste partners van het Schadefonds en aan heldere communicatie binnen en buiten de organisatie? Heb jij een heldere visie op de inzet van relatiebeheer en voorlichting bij het Schadefonds? Kun je goed plannen en organiseren maar steek je zelf ook graag de handen uit de mouwen? Dan klink jij behoorlijk als onze nieuwe adviseur communicatie en voorlichting.
Lees hier meer over de vacature.
Reageren kan t/m 29 mei

Ben je geïnteresseerd in een functie bij het Schadefonds? Hou dan de mobiliteitsbank of werkenbijdeoverheid.nl in de gaten. Open sollicitaties kun je sturen naar PO@schadefonds.nl.

Werken bij het Schadefonds

Functies
Het Schadefonds biedt vooral juridische functies. Daarnaast heeft het Schadefonds een ondersteunende administratieve afdeling, een stafafdeling en een afdeling bedrijfsvoering. Ook hier hebben we regelmatig mensen nodig.

Stages
Wij bieden ieder jaar ten minste twee stages van een half jaar voor mbo’ers met een administratieve opleiding. Daarnaast organiseren wij ieder jaar twee stages voor studenten hbo-Rechten. Wil je meer weten? Stuur dan een brief met jouw motivatie en cv naar PO@schadefonds.nl.

Sollicitatieprocedure
Onze sollicitatieprocedure bestaat meestal uit vier ronden:

  1. selectie op basis van brief en cv;
  2. een gesprek gericht op het bepalen van je geschiktheid;
  3. een gesprek gericht op het bepalen van de match met de afdeling;
  4. een arbeidsvoorwaardengesprek.

Het afleggen van testen of het afnemen van een assessment kan ook een onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn.

Over onze juridische functies

Voor juridische functies bestaat ons loopbaanplan bestaat uit drie opeenvolgende functies:

  1. junior juridisch medewerker
  2. juridisch behandelaar
  3. senior juridisch behandelaar

Carrièremogelijkheden
Een baan bij het Schadefonds kan een springplank zijn naar werk binnen de rechterlijke macht, het ministerie van Justitie en Veiligheid, de IND, DJI en veel andere organisaties. Van onze juristen verwachten we dan ook dat ze zich na hun loopbaanpad oriënteren op carrièremogelijkheden buiten het Schadefonds.

Kwalificaties
Van juristen verwachten we dat ze beschikken over zeer goede analytische vaardigheden. Verder beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en een klantvriendelijke en zakelijke houding. Als collega ben je geïnteresseerd, sociaal en open. Je hebt eigenschappen die ons team versterken, waarbij we no-nonsense weten te waarderen.

Meer weten?

Neem contact op met onze afdeling P&O.
T: 070 – 414 2000 of mail naar: PO@schadefonds.nl